Even kennismaken: welkom bij Consortius wetenschaps-
communicatie.

Welkom op het blog van Consortius wetenschapscommunicatie! Wij zullen hier regelmatig nieuws, insights, tips en achtergronden delen met iedereen die geïnteresseerd is in wetenschapscommunicatie en daaraan verwante onderwerpen. In dit allereerste blogartikel stellen wij ons graag even voor.

Wij zijn dus Consortius, de communicatieservice die zich toelegt op wetenschappelijke opdrachtgevers in Nederland:

 

Wij timmeren op communicatiegebied al sinds 2011 aan de academische weg onder de naam WYZYN COMMUNICATIE. Omdat WYZYN COMMUNICATIE steeds meer klanten uit de wetenschappelijke hoek mocht verwelkomen, besloten wij dat het tijd was voor een specialistische communicatieservice voor wetenschappers.

Consortius is specifiek gericht op wetenschapscommunicatie: het zichtbaar, vindbaar en helder maken van wetenschappelijk onderzoek en wat daar uit voortkomt of aan gelieerd is.

Consortius wetenschapscommunicatie welkom

Communicatie speciaal voor wetenschappers

Qua dienstenpakket, prijs-kwaliteitverhouding en klantvriendelijkheid zal er voor de klanten die gewend waren aan WYZYN COMMUNICATIE niet erg veel veranderen. Wel richten we ons met Consortius specifiek op de wetenschap en stemmen onze werkwijze, service en mogelijkheden daarop af. Zo kan iedere wetenschapper bij Consortius een gratis consult aanvragen waarin wij (geheel vrijblijvend) tips en adviezen geven over effectieve communicatie rondom aanvraag, research of wetenschappelijke spin-off / start-up. Interesse? Boek jouw consult meteen in, klik hier.

Effectief en efficiënt samenwerken

Daarnaast zorgen wij dat onze manier van werken nog beter aansluit bij de wetenschappelijke realiteit. Dit doen we onder meer door gebruik te maken van een flexibele schil van geselecteerde professionals en door effectief online samenwerken. Op die manier is Consortius als geen ander in staat om de balans tussen communicatie-effectiviteit en communicatiebudget te vinden. Lees hier alles over waar Consortius wetenschapscommunicatie voor staat en wat we doen.

WYZYN COMMUNICATIE blijft bestaan

De geboorte van Consortius betekent niet het einde van WYZYN COMMUNICATIE. WYZYN COMMUNICATIE blijft bestaan als breder georiënteerd communicatiebureau voor creatieve (online) concepten en contentmarketing. Consortius is de bovenmatig in wetenschapscommunicatie geïnteresseerde oom van WYZYN COMMUNICATIE. Onze huidige wetenschappelijke en wetenschap-ondersteunende opdrachtgevers verhuizen mee naar Consortius.

We bellen!

Wij gaan dit blog vullen met interessante / wetenswaardige / opmerkelijke / grappige / nuttige stukjes over wetenschap in combinatie met communicatie. Kom dus gerust nog eens terug. Wij vertrouwen erop dat we met Consortius vele wetenschappers en wetenschappelijke organisaties mogen toevoegen aan onze lijst met tevreden opdrachtgevers.

Vragen? Neem contact met ons op via info@consortius.nl of boek meteen een telefonisch consult in op deze pagina. Meer over Consortius te weten komen kan hier.

Bloggen voor Wetenschappers:
Ultieme Handleiding

Via een eigen blog kun je als wetenschapper, consortium of spin-off de buitenwereld bereiken en informeren. Denk aan nieuws en insights over onderzoek, vakgebied of organisatie. Zo’n blog kan een ontzettend nuttig platform zijn om je communicatiedoelen te bereiken. Helaas stranden veel goede bedoelingen voortijdig. Deze handleiding helpt je de kans op een succesvol, effectief (wetenschaps)blog zo groot mogelijk te maken.

Lees meer »